fbpx

Turn på Jessheim og omegn

Ullensaker gym og turn har et bredt tilbud innen våre turnaktiviteter. Vi tilbyr turn for barn og ungdom. Vi tilbyr turn i de fleste av ullensakers tettsteder . Hvilke tilbud vi har hvor, varierer litt, selv om vi prøver å ha de samme tilbudene over alt. Vi har turn på Jessheim og omegn, turn på Sand, turn på Mogreina og turn på Kløfta. Vi håper etterhvert å kunne tilby det flere steder. Hos oss, kan man trene en dag i uken eller flere dager i uken.

Turn for barn
Turn

Turnapparater på barnepartiene.

Vi bruker forskjellig utstyr i aktiviteene våres. Noen av de er:

  • Diverse skumapparater
  • Air track
  • Matter
  • Trampett
  • Bom
  • Fastmontert utstyr i gymsalene som ribbevegger, benker, bom og lignende.

Turn foreldre og barn 2-4 år i nærmiljøet

På forelder og barn partiet fokuserer vi på å videreutvikle grovmotorikken og på at fysisk aktivitet er morsomt. Vi leker, hopper, løper, balanserer og klatrer. Dette partiet går en dag i uken

Turn bredde 4-6 år i nærmiljøet

Her tilbys turn for barn og som kombinerer gymnastikkens grunnelementer med lek. Grunnprinsippet i konseptet er å tilrettelegge for aktivitetsmiljøer som gir barna stort spillerom for utforskning og eksperimentering. Dette tilbys i ditt nærmiljø.

Turn bredde 6-8 år i nærmiljøet

Er er enda et av våre breddeparti for barn og unge som tilbys som turnaktivtet på Jessheim og omegn i Ullensaker kommune. For dette breddepartiet har vi turn på Jessheim, Turn på Sand, Turn på Mogreina og turn på kløfta.Inndeling i alder er litt forskjellig fra sted til sted. Mye trening på matter og skumapparter og baistrening.

Turn bredde 9-15 år i nærmiljøet

For dette breddepartiet har vi turn flere steder. Det er her også mye basistrening på matter og skumapparater. Mange av våre utøvere er nybegynnere, noen har vært med i flere år, og derfor vil også aktivitetene tilpasses hver enkelt i størst mulig grad.

Turn på Jessheim – satsningsparti 7-15 år

Ullensaker gym og turn ønsker å gi et tilbud til de som vil trene mer og delta i konkurranser. Det trenes 3 dager i uken(se timeplan). Turn krever mye trening og det tar tid å mestre bevegelsene og apparatene. Vi har derfor startet et åpent rekruttparti for de som ønsker å utforske turn og apparatene og som ønsker å trene mer. Etter hvert som mestring og motorikk bedres vil man etter hvert kunne delta i en av konkurransegruppene.


Turn for barn og unge med pykiske funksjonsnedsettelser.

Hos oss skal alle få være med å trene og ha det gøy. Turngruppen for barn og unge med ulike former for psykiske funksjonsnedsettelser kan være med å trene sammen med oss. Dette kurset går over to dager, en dag med turn og en dag med dans. Denne gruppen kaller seg sjarmtrollene.

Hvis barna ønsker å delta på våre ordinære turntilbud rundt omkring i kommunen er det helt åpent for det.

Turn for barn og unge – Konkurranseturn

Konkurranseutøverne trener tre til fire dager i uken i (ca 2,5-3 timer pr. kveld) Treningsvilje og motivasjon skal være drivkraften.
Konkurransepartiene er lukket og man kan ikke selv melde seg på til disse.  Alle nye medlemmer må først delta på rekruttpartier for å sikre at man mestrer basis før man får komme inn på konkurransepartiene. Les mer om apparatturn kvinner

Hvilke Turnapparater brukes i turn for kvinner?

Turn kvinner bruker fire turnapparater; hopp, skranke, bom og frittstående, og det konkurreres i mangekamp (alle fire apparater), lag og enkelt apparater.
Våre konkurranseutøvere deltar i lokale konkurranser og i kretsmesterskap.

For å se vår timeplan, KLIKK HER

Forbundets hjemmesider finner man ved å KLIKKE HER

Les mer om klubben på Wikipedia

Kontakt oss
close slider