fbpx

Turn for barn på Jessheim og omegn

Bergenet lesetid: 3 minutter

Ullensaker gym og turn har et bredt tilbud innen våre turnaktiviteter. Tilbudet er for barn og ungdom. Vi tilbyr turn for Jessheim og omegn, dvs. store deler av kommunen. Tilbudet er for barn og ungdomHvilke tilbud vi har hvor, varierer litt, selv om vi prøver å ha de samme tilbudene over alt. Vi har Turn på Jessheim, Turn på Sand, Turn på Mogreina og Turn på Kløfta. Vi håper etterhvert å kunne tilby det flere steder. Hos oss, kan man trene en dag i uken eller flere dager i uken.

Turn for barn
Turn

Turn foreldre og barn 2-4 år i nærmiljøet

På forelder og barn partiet fokuserer vi på å videreutvikle grovmotorikken og på at fysisk aktivitet er morsomt. Vi leker, hopper, løper, balanserer og klatrer. Dette partiet går en dag i uken

Turn bredde 4-6 år i nærmiljøet

Her tilbys turn for barn og som kombinerer gymnastikkens grunnelementer med lek. Grunnprinsippet i konseptet er å tilrettelegge for aktivitetsmiljøer som gir barna stort spillerom for utforskning og eksperimentering. Dette tilbys i ditt nærmiljø

Turn bredde 6-8 år i nærmiljøet

Er et breddeparti som tilbys som turnaktivtet på Jessheim og omegn i Ullensaker kommune. For dette breddepartiet har vi turn på Jessheim, Turn for barn på Sand, Turn på Mogreina og turn på kløfta.Inndeling i alder er litt forskjellig fra sted til sted. Mye trening på matter og skumapparter og baistrening.

Turn bredde 9-15 år i nærmiljøet

For dette breddepartiet har vi turn på Jessheim og omegn. Det er her også mye basistrening på matter og skumapparater. Mange av våre utøvere er nybegynnere, noen har vært med i flere år, og derfor vil også aktivitetene tilpasses hver enkelt i størst mulig grad.

Turn på Jessheim – satsningsparti 7-15 år

Ullensaker gym og turn ønsker å gi et tilbud til de som vil trene mer og delta i konkurranser. Det trenes 3 dager i uken(se timeplan). Turn krever mye trening og det tar tid å mestre bevegelsene og apparatene. Vi har derfor startet et åpent rekruttparti for de som ønsker å utforske turn og apparatene og som ønsker å trene mer. Etter hvert som mestring og motorikk bedres vil man etter hvert kunne delta i en av konkurransegruppene.


Turn på Sand for barn med pykiske funksjonsnedsettelser.

Hos oss skal alle få være med å trene og ha det gøy. Turngruppen for barn og unge med ulike former for psykiske funksjonsnedsettelser kan være med å trene sammen med oss. Dette kurset går over to dager, en dag med turn og en dag med dans. Denne gruppen kaller seg sjarmtrollene.

Turn på Jessheim – Konkurranseturn i apparat

Konkurranseutøverne trener tre til fire dager i uken i (ca 2,5-3 timer pr. kveld) Treningsvilje og motivasjon skal være drivkraften.
Konkurransepartiene er lukket og man kan ikke selv melde seg på til disse.  Alle nye medlemmer må først delta på rekruttpartier for å sikre at man mestrer basis før man får komme inn på konkurransepartiene. Les mer om apparatturn kvinner
Turn kvinner består av fire apparater; hopp, skranke, bom og frittstående, og det konkurreres i mangekamp (alle fire apparater), lag og enkelt apparater.
Våre konkurranseutøvere deltar i lokale konkurranser og i kretsmesterskap.

For å se vår timeplan, KLIKK HER

Forbundets hjemmesider finner man ved å KLIKKE HER

Kontakt oss
close slider