fbpx

Dans med Pointe UGT

Bergenet lesetid: 3 minutter

Freestyle Disco Jazz dans, Hip Hop og barnedans


Freestyle Disco Jazz Dans og Slowdance

En fartsfylt og eksplosivt dansestil. Dansen bygger på energi, spenst og bevegelighet. Det er også mange turnelementer i dansen i tillegg til akrobatiske elementer. Innenfor Freestyle Disco Jazz så har vi en roligere og elegant stil også som heter slowdance. 
Slowdance henter elementer fra flere idretter som moderne dans, ballett, rumba og akrobatikk. Du blir sterk myk og spenstig.

Hip Hop Dans

Er en urban dansestil og organisert under Norges danseforbund. Danselærer har utdannelse innenfor idretten. Vi tilbyr Hip Hop flere steder i kommunen. I kursene læres det grunnleggende for Hip Hop som dans. Se vår timeplan for mer inforasjon

Barnedans

Her legger vi vekt på dans og rytme. Barna danser til kjente sanger. Dette er for de aller yngste. Når Barnedansaktiviteten er over, kan man gå over og prøve ut Freestyle Disco Jazz fra 6 års alderen


Dans for barn med psykisk funksjonsnedsettelser (Sjarmtrolla)


Sjarmtrolla er en egen gruppe spesielt for barn og unge med psykisk funksjonedsettelse. Sjarmtrolla er både en danse- og turngruppe.

To ganger i året har vi avslutninger hvor barna får vise seg frem med det de har lært. Informasjon om når og hvor vil bli annonsert via e-post. Alle barn mellom 4-20 år kan være med å danse med oss, både gutter og jenter.

Vi har også barn med psykisk funksjonsnedsettelse som deltar på vårt ordinære tilbud innen Freestyle Disco JazzFreestyle Disco Jazz


Pointe Konkurransedans – Freestyle Disco Jazz og Slow

For konkurranseutøvere kreves trening minst to til fire dager i uken avhengig av alder. Gruppen konkurrerer i Freestyle Disco Jazz og Slow Konkurransegruppen har et aldersspenn fra 5-23 år. Konkurranseutøvere må også ha jevnlig privattimer for å få etablert en konkurranserutine og øve opp denne sammen med en trener. Konkurranserutinene blir også gjennomgått i konkurransetreningene. Nye utøvere må starte på vanlig freestyle kurs et semester. Konkurransegruppen i dans heter Pointe. Det er omtrent 10 konkurranser i året. De fleste konkurransene gjennomføres på Østlandet.  Pointe , en del av ullensaker gym og turn er en danseskole / danseklubb på Jessheim og andre tettsteder i kommunen. Våre danselærere har mange års danseerfaring og vært i Norgeseliten.

For spørsmål ta gjerne kontakt med oss på dans@ullensakergymogturn.no

Besøk danseforbundets nettside. KLIKK HER

Kontakt oss
close slider